Werkwijze

Graag wil ik je verder helpen door samen met jou of je gezin te kijken naar je leefstijl en hoe je weer balans kan krijgen hierin. Dit kan thuis, op je werk of op school zijn.

Samen ‘alles op een rijtje’ zetten op het gebied van voeding, beweging, roken, alcohol, ontspannen, telefoongebruik en slapen en bekijken welke invloed dit heeft op je dagelijks leven.

Aanbod

Kennismakingsgesprek

We spreken samen af om te onderzoeken of ik jou kan begeleiden en of de hulpvraag passend is (dit kan ook online). Het eerste gesprek is gratis.

Werkwijze

Als leefstijlcoach kan ik kennis met je delen over gezonde leefgewoonten, je inzicht geven in persoonlijke gedragspatronen en praktische handvatten bieden om gezondere keuzes te maken. Hierbij heb ik een ondersteunende, motiverende en adviserende rol.

Coachingsgesprek

Een gesprek (live of online) duurt ongeveer een uur. Een traject duurt gemiddeld 5 gesprekken maar kan ook meer of minder zijn.

Uurtarief

Het uurtarief voor individuele coaching is 60 euro per uur (incl. btw).

Mochten de kosten voor de coaching een belemmering zijn, maak dit dan gerust bespreekbaar. We kijken samen naar een oplossing.

Doelgroep

Iedereen (jong en oud) die begeleiding nodig heeft op het gebied van leefstijl en zich beter wil gaan voelen door gezonde keuzes te maken op het gebied van bewegen, roken, alcohol, telefoongebruik, voeding, ontspannen en slapen.

     Ook invidivuele coaching mogelijk voor:

  • jouw werknemers
  • studenten op het mbo of hbo
  • cliënten via de wmo of van een hulpverleningsinstantie
  • (jong)volwassenen met ASS (autisme spectrum stoornis)

Contactgegevens


Tineke Veldhuizen

Leefstijlcoach

Zwolle


Na het invullen van het contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met jou op. Je kunt ook mailen of bellen.

KVK-nummer: 92387624